Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ تسنیم نوشت: حجت‌الاسلام سیدجواد بهشتی محقق علوم قرآن و حدیث و از کارشناسان برجسته صداوسیما با اشاره به فرارسیدن سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (س) و امیرالمومنین (ع) گفت: ازدواج این دو شخصیت بدون تردید برترین الگوی بشریت در امر ازدواج است.

وی افزود: وقتی امیرالمومنین (ع) به دنیا آمد چند سالی قحطی پیش آمد، او را به منزل پیامبر (ص) آوردند و سال‌ها در این خانه تربیت شد و تا زمانی که در مکه بود نخستین مرد مسلمان و مجاهد اسلام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی موضوع مهاجرت به مدینه پیش آمد، او سرپرستی اولین گروه مهاجران را برعهده داشت، تقریباً یک سالی که از حضور ایشان در مدینه گذشت، ماجرای ازدواج آن حضرت پیش آمد.

حجت‌الاسلام بهشتی اضافه کرد: بر اساس گزارشات، اینگونه از امیرالمومنین (ع) نقل شده که روزی وقتی به خانه بازگشتم، لباس‌های تمییز به تن کردم و همراه با مادرم فاطمه بنت اسد به خانه پیامبر (ص) رفتیم، در آن دیدار پیامبر (ص) به او فرمود:‌ علی جان! امروز متفاوت از روزهای قبل به اینجا آمدی، حضرت علی (ع) نیز سکوت کرد و پیامبر متوجه شد که او با مادرش برای خواستگاری فاطمه زهرا (س) آمده است.

این محقق علوم قرآن و حدیث گفت: پیامبر (ص) فاطمه زهرا را صدا کرد و فرمود: علی به خواستگای‌ات آمده، او تمام خوبی‌ها را دارد و از مال دنیا هیچ ندارد. پیش از امیرالمومنین (ع) چندین بار خواستگار برای حضرت فاطمه (س) آمده بود که مهریه‌های فوق العاده سنگین هم درنظر گرفته بودند؛ یکی از آنها عبدالرحمن بن عوف بود، او وقتی به خواستگاری آمد پیش از هر صحبتی بحث مهریه را پیش کشید و گفت من با 10 هزار سکه طلا و شتر با باری از پارچه اعلای مصر و ... به خواستگاری آمدم، پیامبر (ص) از طرح این موضوع ناراحت شد ـ این موضوعی است که متأسفانه امروز در جامعه ما نیز دیده می‌شود ـ حضرت زهرا (س) به تمام این خواستگارها پاسخ منفی دادند، اما وقتی حضرت علی (ع) به خواستگای آمد، ایشان به پیامبر عرضه داشت: نظر شما درباره این ازدواج چیست؟ پیغمبر (ص) فرمود: خداوند و من به این وصلت راضی هستیم، حضرت زهرا (س) نیز فرمود: راضی‌ام که خدا پروردگارم، شما پیامبرم و علی امام و ولیّ‌ام باشد.

وی خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) در آن جلسه عرضه داشت: من از دنیا چیزی جز شتری که با آن کار می‌کنم و زره و شمشیری که با آن به میدان جنگ می‌روم ندارم. پیامبر فرمود: از میان این سه، زره را بفروش و بخشی از آن را مهریه قرار بده و بخش دیگر آن را برای جهیزه استفاده کن، چیزی که دیگر در جامعه مرسوم نیست.

حجت‌الاسلام بهشتی تصریح کرد: امروز در قرن بیست و یکم برای اینکه ازدواج‌ها رونق بیشتری بگیرد و دوام بیشتری هم داشته باشد، باید به سمت ازدواج ساده و آسان برویم، در انتخاب همسر آینده شایسته است به مقولاتی همچون دینی‌داری، اخلاق، ایمان و تقوای بیاندیشیم نه به مهریه‌ها و جهیزیه‌های سنگین. اگر چنین رفتار کنیم قطعاً محبت‌های خداوندی بیش از پیش شامل حالمان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا ازدواج قرآن پیامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید هرکس، وظیفه خود را بداند و به آن عمل کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در نشست صمیمی با اساتید مدارس علمیه ضمن تاکید بر تبیین شخصیت شهید مطهری گفت: آن چیزی که شهید مطهری را متمایز کرده بود، وظیفه شناسی و تواضع آن شهید والامقام بود و در هر زمینه‌ای احساس نیاز می‌کرد، وارد عمل می‌شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی بر لزوم تبعیت و الگوبرداری از روش‌های شهید مطهری در همه زمینه‌ها اعم از جهاد تبیین، سایر عرصه‌های اعتقادی و مبنایی تاکید کرد و گفت: شهید مطهری براساس وظیفه عمل کرده و از سویی با ورود به مسائل فلسفی شرح منظومه مرحوم سبزواری را به رشته تحریر درآورده، از سوی دیگر به تفسیر قرآن هم پرداخته است.

 امام جمعه ارومیه تاکید کرد: امروز باید هرکس، وظیفه خود را بداند و به آن عمل کند.

 حجت الاسلام و المسلمین قریشی گفت: سخنرانی‌ها و خطابه‌های شهید مطهری از عمق وجود بود و این به معنای باور به گفته‌ها توسط ایشان است. اینکه فردی به گفته‌های خود اعتقاد و ایمان داشته باشد، این معنای ایمان واقعی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با تاکید بر لزوم پیگیری امور و احساس وظیفه توسط علما و روحانیون در جامعه، خاطرنشان کرد: ایمان دینی جزو موضوعاتی است که باید به آن تقید داشته باشیم و همانند شهید مطهری و دیگر شهدای اندیشمند در جایگاه دفاع از دین و اسلام قدم برداریم.

دیگر خبرها

  • سلیمی تراکتور را رفت و برگشت کرد!(عکس)
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • بهره برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • باید هرکس، وظیفه خود را بداند و به آن عمل کند
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود