Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس و مبلغ دینی با بیان اینکه حضرت فاطمه(س)؛ معیاری برای خشنودی و رضای خداوند است گفت: فاطمه عليهاسلام، در تمام صحنه هاي زندگي همواره رضايت خدا را بر غيرخدا ترجيح می دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، همزمان با سالروز پیوند آسمانی حضرت  فاطمه زهرا(س) و امام علی (ع) مراسم جشنی از سوی کانون  فرهنگی قمربنی هاشم (ع) و با حضور بیش از ۲۰۰ تن از خواهران عضو کانون در حسینیه  قمربنی هاشم (ع) روستای کاغذی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناس و مبلغ دینی شهر ابوزیدآباد در این مراسم، با تبریک حلول ماه  مبارک  ذی الحجه  و مناسبت های فرخنده این ماه به روز عقد آسمانی حضرت علی(ع) و فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه(س)؛ معیاری برای خشنودی و رضای خداوند است و ایشان در تمام صحنه هاي زندگي همواره رضايت خدا را بر غيرخدا ترجيح می دادند.

 

حجت الاسلام جوادی افزود: وقتي حضرت علی(ع) به خواستگاري زهراي مرضيه عليها السلام آمدند، پيغمبر خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) به ايشان فرمودند دخترم! علي، به خواستگاريت آمده، حضرت رضاي خداوند را از پدر جويا مي شود. با وجود اينكه خواستگارهاي متمولی نظير عبدالرحمن بن عوف به خانۀ پيغمبر رفت و آمد داشت واو پيشنهاد داد كه خانۀ ده هزار درهمي را به نام فاطمه می کند چون رضایت خدا در آن ازدواج نبود، حضرت فاطمه قبول نمی کرد.

امام  جماعت  مسجدقمربنی هاشم(ع) شهرابوزیدآباد افزود: هنگامی که امام علي عليه السلام براي خواستگاري حضرت زهرا(س) آمد، نخستين سؤالي كه فاطمه پرسيد اين بود: أرَضِيَ اللهُ؛ آيا خدا از اين ازدواج من راضي است؟ اينكه مال و اندوخته و خانه و... دارد يا ندارد، از ناحيۀ فاطمه مورد پرسش قرار نمي گيرد، بلکه تنها رضايت خداوند برای ایشان مطرح است.

 

حجت الاسلام جوادی در ادامه توصیه هایی به پدران ومادران در امرازدواج فرزندان داشت و گفت: باتوجه  به مشکلات وسختی های جوانان در امر ازدواج ؛ والدین  سعی شان براین امر باشد  که وسیله ازدواج  آسان برای فرزندان خود فراهم  کنند و از خواسته هایی که سبب می شود تا امر ازدواجشان به عقب  افتد جلوگیری  شود.

 

این کارشناس دینی اظهار داشت: مهریه ها و جهیزیه سنگینی که امروزه  متداول  شده  است؛ بزرگترین مانع برای ازدواج است و همه وهمه دست به دست  هم می دهد  تا جوانان  از تن  دادن  به امر ازدواج خودداری کنند؛ یا اگر  ازدواجی هم صورت بگیرد  با توجه به مسائل  اقتصادی  و بیکاری  جوانان  در جامعه  اکثر این ازدواج ها ناموفق  باشد ومشکلاتی را برای خانواده ها ایجاد کند.

 

حجت الاسلام جوادی افزود: انتظار مردم از همه  مسئولین  این است که با همکاری هم مشکلات  جوانان  از قبیل بیکاری و مشکلات  اقتصادی  و معیشتی را  که سبب می شود بسیاری  از ازدواج ها ناموفق باشد، برطرف  کنند  تا همه  زوج  های جوان  در جامعه  بتوانند  در کنار هم با آرامش وفراق بال  در زیر یک سقف  زندگی کنند.

حجت الاسلام نجفی امام  جمعه  موقت  شهر ابوزیداباد هم در این مراسم  با تبریک این روز از برگزارکنندگان ومسئولان کانون  فرهنگی  قمربنی هاشم (ع) به دلیل برگزاری این جشن باشکوه درسطح  منطقه ابوزیداباد تقدیروتشکرکردند و توصیه هایی در خصوص گذشت و فداکاری در زندگی به  زوج  های حاضردر جلسه داشت.

 

 در پايان  این جشن،  از چهار زوج  جوان  که نامشان  هم نام  علی(ع) و فاطمه زهرا(س) بود با تقدیم هدایایی تجلیل  شد./

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه های نماز جمعه مسجد ازدواج خطبه نماز جمعه امام جمعه روزنامه مسجد طراز اسلامی ازدواج آسان روستای کاغذی ابوزیدآباد آران و بیدگل ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل قمر بنی هاشم آران و بیدگل سالروز ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود