Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواستگاری حضرت علی (ع) با حضرت زهرا (س) تا مراسم ازدواج این دو بزرگوار، حاوی اتفاقات جالبی است که می‌تواند الگوی مناسبی برای همه انسان‌ها به ویژه زوج‌های جوان باشد.

به گزارش شریان نیوز، نخستین روز از ماه ذی الحجه سالروز ازدواج دو معصومی است که پدر و مادر امت شیعیان هستند. پدر و مادری که از پیوندشان بهترین بندگان خدا متولد شدند و در راه اسلام حرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) حاوی اتفاقاتی است که هم جالب است و هم پند آموز.

ملکوتیان رقصیدند و به رسول خدا (ص) تبریک گفتند

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی، در خصوص این پیوند مبارک و اتفاقاتی که افتاده به خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: از مبارک ترین، برجسته ترین، الهی‌ترین و ملکوتی‌ترین وقایع صدر اسلام ازدواج بسیار پر معنا و و پر برکت دو عنصر عصمت مدار است. دو عنصری که یکی مولای متقیان امیر مومنان علی بن ابی طالب (ع) و دیگری ناموس کردگار یگانه روزگار، دختر شایسته و عظیم الشأن نورانی رسول مکرم اسلام (ص) حضرت صدیقه طاهره (س) است. این ازدواج از شکوهمند‌ترین وقایع عالم هستی است. وجهه ملکوتی این ازدواج، آنقدر قوی است که در آسمان ها، ملکوتیان به رقص آمدند و همگان به پیشگاه حضرت حق و رسول خدا (ص) این ازدواج نورانی را تبریک گفتند.

نهایت اخلاص در تمامی مراتب این ازدواج

این کارشناس مذهبی ادامه داد: نهایت اخلاص در مراتب این ازدواج مورد نظر عروس و داماد بود؛ چرا که پیوند میان امیر مومنان (ع) رهبر برگزیده حضرت حق بعد از رسول خدا (ص) و تربیت شده دامان ایشان و دختر عظیم الشأن حضرت محمد (ص) مظهر نجابت، پاکی و طهارت برجسته‌ترین مادر عالم هستی است. حضرت فاطمه (س) کسی است که خدایش وی را کوثر لقب عطا فرموده است. وقایعی در این ازدواج مبارک اتفاق افتاد که نشان دهنده شدت اخلاص و به اصطلاح وجهه ملکوتی این ازدواج بود. زمانی که امیر مومنان (ع) می‌خواستند برای خواستگاری به خانه پیامبر اکرم (ص) بیایند، یک یا دو بار تا جلو در آمدند، اما حیا مانع ورود ایشان به خانه حضرت رسول (ص) می‌شد. پیامبر اکرم (ص) وقتی متوجه این اتفاق شدند، حضرت علی (ع) را صدا کردند و گفتند علی جان با من سخنی دارید؟ حضرت علی (ع) چهره شان برافروخته و از شدت حیا صورتشان قرمز شد. در این هنگام جبرئیل خدمت پیامبر اکرم (ص) آمد و گفت علی (ع) خواستگار دختر شما هستند. پیامبر اکرم (ص) فرمودند، علی جان! فاطمه را خواستگاری می‌کنید؟ حضرت علی با سکوتشان رضایت خود را اعلام کردند. سپس رسول خدا (ص) فرمودند، علی جان به من اجازه بده که با دخترم در این زمینه مشورت کنم و نظر او را جویا شوم.

زیر لفظی جالب حضرت زهرا (س) برای پذیرش ازدواج

حجت الاسلام و المسلمین ادیب یزدی در ادامه بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) با صدیقه طاهره (س) صحبت کردند، حضرت زهرا (س) نیز در واکنش به این خواستگاری سکوت کردند؛ سر مبارکشان را پایین انداختند و خجالت می‌کشیدند که جواب پیامبر را بدهند. آنقدر این حیا مداری طول کشید که مجدد جبرئیل محضر رسول خدا (ص) آمد و عرض کرد، حق شما را سلام می‌رساند و به حضرت زهرا نیز سلام می‌رساند و می‌فرمایند خواستگاری علی (ع) را بپذیرید و اجازه ندهید این جوان غیور و بزرگوار، دست خالی از این خانه برگردد. چون حضرت زهرا (س) به جهت شدت حیا موافقتشان را دیر اعلام کردند، خداوند به پیامبر اکرم (ص) دوباره پیغام دادند که ما آب‌های عالم را در قبال پذیرش این ازدواج برای فاطمه الزهرا (س) هدیه قرار دادیم. این آب به اصطلاح همان زیر لفظی است؛ یعنی هدیه‌ای که به عروس داده می‌شود که بله را بگوید. در برخی از روایات آمده است که حق تعالی آب‌های پنج رود بزرگ زمین یعنی دجله، فرات، سیحون، جیحون و رود نیل را به فاطمه زهرا (س) هدیه کردند.

آب‌های عالم هدیه به حضرت زهرا (س) بود نه مهریه

این پژوهشگر دینی در ادامه جزئیات بیشتر از این وصلت آسمانی بیان کرد و گفت: این که می‌شنویم آب‌های عالم مهریه حضرت زهرا (س) است، درست نیست. در ادامه مهریه‌ای تعیین شد و حضرت امیر المومنین (ع) زره خود را به جناب سلمان فارسی دادند که ایشان زره را در بازار بفروشد و در قبال پولش مخارج ازدواج این دو بزرگوار فراهم شود. ازدواجی که بسیار بسیار ساده بود. برای روز عروسی، پیامبر اکرم (ص) به امیر المومنین (ع) فرمودند، به مسجد بروند و یکسری اشخاص را به مراسم ازدواج دعوت کنند. حضرت امیر (ع) به مسجد آمدند، خجالت کشیدند همان عده‌ای که پیامبر (ص) فرمودند را دعوت کنند. به همین دلیل با صدای بلند همه اهل مسجد را برای این مراسم عروسی دعوت کردند. جمعیت زیادی به مراسم آمدند. پیامبر (ص) به امام علی (ع) گفتند، من گفتم اشخاص خاص را بگو که امیر المومنین می‌گوید نتوانستم این کار را بکنم.

معجزه در مراسم ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)

وی ادامه داد: یکی از معجزات مراسم ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) این بود که با وجود کم بودن غذا تمام جمعیت حاضر سیر شدند و باز هم غذا اضافه آمد. این معجزه هم به برکات دست آقا رسول خدا (ص) بود. چند نکته مهم در این ازدواج نورانی وجود داشت؛ نکته اول مشورت با دختر برای ازدواج است. نکته دوم نهایت کم خرج بودن این عروسی است. نکته سوم بی توقع بودن عروس خانم است و اینکه داماد را به سختی نینداخت. نکته چهارم این است که در شب زفاف پیامبر اکرم (ص) دست امیر مومنان (ع) و دست حضرت زهرا (س) را به یکدیگر فشرد و هر دو را نصیحت کرد. نصیحت‌های پیامبر اکرم (ص) در شب زفاف بسیار بسیار جالب بود.

نصیحت‌های ماندگارِ پیامبر (ص) به تمام زن و شوهر‌های عالم

حجت الاسلام و المسلمین ادیب یزدی درباره نصیحت‌های حضرت محمد (ص) به امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) بیان کرد: ایشان اول به امیر المومنین (ع) نصیحت کردند که علی جان! فاطمه پاره تن من است و من او را به رسم امانت به تو می‌سپارم. مراقب باش در خانه تو دلش نگیرد؛ در کار خانه به او کمک کن؛ در بچه داری به او کمک کن؛ زندگی را برایش شیرین کن و احتیاجات او را تهیه کن که همسرت در زندگی با تو اذیت نشود. سپس رویشان را به حضرت زهرا (س) کردند و گفتند، فاطمه جان! علی جوان فقیری است، اما روی کره زمین جوانی به شرافت و اعتلای او نه در میان گذشتگان و نه در میان آیندگان وجود ندارد. من تو را به ازدواج برجسته‌ترین مرد عالم درآوردم. اسرار شوهرت را فاش نکن؛ از او هرگز چیزی که در توانش نیست، نخواه و او را خجالت نده؛ باید زندگی همسرت مملو از شیرینی باشد. از راه که می‌رسد، خستگی او را در بیاور؛ همیشه در مقابلش تسلیم باش؛ آنچه او می‌خواهد، فراهم کن به گونه‌ای که احساس کند در خانه راحت‌تر از هر جای عالم است.

آیاتی شگفت در ادامه ازدواج آسمانی

این سخنران در پایان به آیاتی از کلام الله مجید که به این ازدواج نورانی پرداخته است، اشاره کرد و گفت: پس از نصیحت‌های رسول خدا (ص) آیاتی از قرآن کریم نازل شد. در سوره الرحمن آمده است مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیَانِ دو دریا را [به گونه‏ اى]روان کرد [که]با هم برخورد کنند بَیْنَهُمَا بَرْزَخٌ لَا یَبْغِیَانِ میان آن دو حد فاصلى است که به هم تجاوز نمى کنند. فَبِأَیِّ آلَاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ پس کدام یک از نعمتهاى پروردگارتان را منکرید یَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَالْمَرْجَانُ از هر دو [دریا]مروارید و مرجان برآید فَبِأَیِّ آلَاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ پس کدام یک از نعمتهاى پروردگارتان را منکرید. مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یعنی حضرت فاطمه (س) و امیر المومنین (ع). بَیْنَهُمَا بَرْزَخٌ یعنی آقا رسول خدا (ص) که بین حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) ایستاد و این دو را به هم متصل کرد. در تفسیر نور الثقلین و  تفسیر علی بن ابراهیم قمی آمده که این آیات قرآن پنج تن آل عبا را مد نظر دارد. سپس خداوند می‌فرماید فَبِأَیِّ آلَاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ؛ منظور از رَبِّکُمَا و ضمیر «کُما» که برای دو نفر است سفارش به امیر المومنین (ع) و حضرت زهرا (س) است. در واقع خدای متعال به این دو بزرگوار خطاب می‌کند که چیزی برای شما کم نگذاشتم. آنچه داشتم در اختیار شما گذاشتم؛ چراکه حضرت امیر (ع) و حضرت زهرا (س) برجسته‌ترین زوج عالم هستی هستند و خداوند تمامی نعمت هایشان را به پای آن‌ها ریخت. هیچ مرتبه‌ای در عالم نیست، مگر اینکه این دو بزرگوار آن‌ها را طی کردند.

برچسب هاذی الحجه

منبع: شریان

کلیدواژه: ذی الحجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،حجت‌الاسلام والمسلمین کمال خداداده رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت در این جلسه بر اهمیت و نقش انجام کارهای هماهنگ، فراگیر و سراسری در جهت فرهنگ سازی عمومی در مناسبت های مذهبی از جمله دهه کرامت تاکید کرد و گفت: وقتی جشن ها و برنامه های ویژه دهه کرامت در کنار هم قرار بگیرند و به طور هماهنگی و همزمان در نقاط مختلف کشور برگزار شوند، به یک جریان تاثیرگذار تبدیل شده و می توانند نقش مهمی در جریان سازی عمومی در جامعه ایفا نمایند.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به اینکه امسال مردمی‌سازی جشن‌ها در اولویت قرار دارد، گفت: حجم برنامه‌های فرهنگی و هنری که امسال برنامه‌ریزی شده است با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری کارهای خرد فرهنگی اظهار داشت: کارهای خرد فرهنگی وقتی به صورت هماهنگ و هدفمند در کنار هم قرار بگیرد، تاثیرگذاری آن بیشتر و مضاعف خواهد شد، بنابراین امسال جشن های مشترک روز دختر، به صورت سراسری و با مشارکت مساجد، مدارس و اماکن عمومی در محلات برگزار می شود.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت گفت: تاکنون ۹۰۰ برنامه ویژه به مناسبت دهه کرامت در نظر گرفته شده است و تعداد آن افزایش خواهد یافت.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده افزود: امسال اجتماع بزرگ دختران در روز ولادت
حضرت فاطمه معصومه(س) در حرم ایشان برگزار می شود و همزمان، مراسم های مشابهی نیز در هزار نقطه از کشور با حضور دختران و خانواده ها برگزار خواهد شد تا رسانه ها نیز بتوانند به خوبی شور و عشق و ارادت دختران ما به حضرت معصومه(س) را به تصویر بکشند و منعکس نمایند.

رئیس ستاد مرکزی دهه کرامت با بیان این که امروز نیازمند الگوسازی صحیح در جامعه هستیم گفت: لازم است این الگوها با زبان و رفتار و روش های جدید به جوانان معرفی شوند.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر اهمیت تولید محتوای غنی و پربار در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: این محتواهای مناسبتی و غنی در فضای مجازی توسط اقشار مختلف جامعه از جمله اقوام و همسایه ها و گروههای همکار و هم کلاسی و غیره بازنشر می شود و در مناسبت ها می تواند جریان ساز و تاثیرگذار باشد.

وی گفت: مکتب ما مکتب توحید و اسلام است و بر انسجام و تقویت نهاد خانواده تاکید و توصیه بسیاری کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده بیان داشت: دشمن امروز تمام سرمایه خود را بر تخریب مکتب و آموزه های معنوی و تضعیف نهاد خانواده معطوف کرده است. بنابراین نباید اجازه دهیم تا میان خانواده و اقوام و فامیل فاصله ایجاد شود و مناسبت های مذهبی پیش رو و دهه کرامت فرصت خوبی برای در کنار هم قرار دادن خانواده و تکریم این نهاد است.

 حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی عرب‌انصاری، معاون استان‌ها و هماهنگی ستادهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این جلسه گفت: برنامه‌های فرهنگی ویژه دهه کرامت برای فضاسازی معنوی و تقویت روحیه اخوت است.

حجت الاسلام والمسلمین عرب‌انصاری افزود: امسال توجه ویژه‌ای به اعتاب مقدسه شده است و برنامه‌های بسیاری را در آستان‌های مقدس شاهد خواهیم بود. پیش‌نویس نام‌گذاری روزهای دهه کرامت انجام شده است، اما ممکن است که تغییرات اندکی را در عناوین شاهد باشیم.

در ادامه این نشست، «حجت الله طلایی»، معاون اجتماعی، فرهنگی و تبلیغات آستان حضرت شاهچراغ (ع) از برگزاری جشن های این ایام از ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: مراسم راهپیمایی به مناسبت ولادت حضرت کریمه اهل بیت (ع) از بقعه ام احمد (ع) تا آستان حضرت شاهچراغ (ع) همراه با سخنرانی و اجرای برنامه های شاد برگزار می شود؛ همچنین اهتمام به ترویج ولایت مداری حضرت شاهچراغ (ع)، اجرای ویژه برنامه خادمان خدمت در قالب چاوش خوانی، مناجات خوانی، خطبه خوانی، برپایی محافل انس با قرآن کریم، نورافشانی، نقاره خوانی به مناسبت سالروز ولادت امام رضا (ع) از دیگر برنامه های مورد توجه توسط این آستان است.

حجت الاسلام «مشکاتی»، نماینده جامعه المصطفی(ص) العالمیه در ستاد بزرگداشت دهه کرامت از تدارک برنامه هایی از سوی کارگروه بین الملل جامعه المصطفی(ص) العالمیه با مشارکت دستگاه های مختلف خبر داد و افزود: جامعه المصطفی با مکاتبه با مراکز خارج و داخل کشور برنامه های ویژه ای از سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا سالروز ولادت امام رضا (ع) تدارک دیده است؛ ضمن اینکه انتشار محتوای فرهنگی به ۱۰ زبان زنده دنیا نیز در این ایام مورد توجه قرار گرفته است.

«حاجی رضا»، نماینده جمعیت هلال احمر در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز با اشاره به تقارن هفته هلال احمر با دهه کرامت، گفت: برنامه های ویژه ای در این ایام با محوریت دهه کرامت برگزار می شود. همچنین، حضور در مراسم خطبه خوانی در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)، اجتماع دختران، برپایی کاروان سلامت، اجتماع «طرح یاس» در سالروز ولادت امام رضا (ع) مورد توجه قرار می گیرد.

«بشارتی»، نماینده معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح نیز از فضاسازی معنوی و تبلیغاتی در فضاها و مجتمع های مسکونی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: تولید محتوا در شبکه های اجتماعی، برگزاری برنامه های ویژه در مجتمع های مسکونی، اجرای سرود، برپایی ایستگاه های صلواتی، تدارک ویژه برنامه های دهه کرامت در پادگان ها همراه با سخنرانی، تکریم روز دختر در خانه های سازمانی و اعزام کاروان به مشهد و قم از جمله این برنامه ها است.

همچنین در این نشست، «مهدوی منش»، نماینده مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به اهتمام این مجمع به بحث قرآن و عترت گفت: با توجه به بیان مبحث تکریم در زیارت جامعه کبیره و نیز در حدیث ثقلین به همین جهت اهتمام بزرگداشت جشن های دهه کرامت در این مجمع مورد توجه بوده است و در همین راستا اولین کارگروه بین الملل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اخیرا برگزار و بنا داریم با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی به مخاطبان تولید محتوا داشته باشیم.

وی از برگزاری جشن تکلیف دختران و پسران در نمایندگی های این مجمع در خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: نامگذاری ایام دهه کرامت با زبان های مختلف انجام خواهد شد و بنا داریم از ظرفیت خبرگزاری ابنا که دارای ۲۰ زبان است در حوزه بین الملل برای بزرگداشت این ایام بهره بگیریم.

برگزاری ویژه برنامه روایت دیجیتال

«حمید سلیمی»، نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در ستاد بزرگداشت دهه کرامت از تدارک برنامه های ویژه ای توسط این اتحادیه در حوزه دختران خبر داد و افزود: با توجه به همزمانی ایام دهه کرامت با نمایشگاه بین المللی کتاب ویژه برنامه جشنی در نمایشگاه کتاب برگزار می شود و در مدارس تحت پوشش نیز برنامه ها و جشن های باشکوهی برپا خواهد شد؛ ضمن اینکه کتابهای با محوریت دختران انتشار خواهد یافت.

وی از ویژه برنامه روایت دیجیتال خبر داد و ابراز کرد: این برنامه بازخوانی روایت های دختران است و در همین راستا ۳۰۰ مربی به منظور روایتگری در روز دختر در مدارس از دوره های ویژه بهره مند شده اند.

 برگزاری جشنواره رضوی

«شاهمرادی»، نماینده حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز با اشاره به رویکرد حوزه هنری در اتکای به هنرمندان متعهد و حقیقت گفت: حوزه هنری با توجه به اقتضائاتی که دارد، تلاش دارد در بستر هنری متناسب با هر منطقه و بوم آثاری را منعکس کند تا از این طریق هنرمندان را نسبت به مناسبت ها حساس نماید.

وی ادامه داد: اهتمام به تولید آثار رضوی یکی از موضوعات مورد توجه هنرمندان است، از همین رو گعده هایی را با حضور هنرمندان برگزار کرده ایم و بنا داریم در ایام دهه کرامت محافل شعر در شهرهای اصفهان، قم، مشهد و شیراز برگزار شود.

تدارک ۱۴ برنامه در دانشگاه‌ها

«امیر حسینی طلب»، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این ستاد از تدارک ۱۴ برنامه همزمان با ایام دهه کرامت خبر داد و اضافه کرد: گردهمایی دختران دانشجو در حرم حضرت کریمه (ع) با حضور پنج هزار دانشجو، اجتماع دختران در دانشگاه ها، برپایی جشن تکلیف فرزندان اساتید و کارکنان، تدارک وبینارهای مختلف علمی با عنوان حضرت فاطمه معصومه (س) الگوی زن مسلمان و نیز اعلام اعتراض به بحث جنایت های غزه و نیز تقدیر از پاسخ قاطعانه به رژیم صهیونیستی از موضوعات مهمی است که ضرورت دارد مورد اهتمام قرار گیرد.

«حجت الاسلام احمد قادری»، نماینده نمایندگی ولی فقیه در جهاد دانشگاهی در این شورا نیز گفت: این نهاد تلاش دارد با رویکردهای فرهنگی برای ۶۵ هزار نیرو و خانواده هایشان برنامه هایی در این ایام تدارک ببینند. از طرفی با توجه به اینکه یکی از جامعه مخاطبان ما کشاورزان، دامداران، روستاییان و عشایر هستند برای آنها نیز در این ایام برنامه هایی تدارک دیده شده است.

برگزاری جشنواره قرآنی روستایی و عشایری

حجت الاسلام قادری از برگزاری مسابقات قرآنی روستایی و عشایری با مشارکت هفت هزار نفر در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: پیش بینی می کنیم امسال در این مسابقات ۱۰ هزار نفر شرکت کنند. همچنین در ایام دهه کرامت برگزاری جشنواره سرود رضوی دختران و پسران روستایی برگزار و پویش ملی دختران روستایی برای ۴۰۰ هزار مخاطب راه اندازی خواهد شد.

وی برپایی ایستگاه های صلواتی و معرفی دستاوردهای مرکز تعاونی روستایی و عشایر را از دیگر برنامه های تدارک دیده شده توسط این نهاد دانست.

 «خسروجردی»، نماینده آستان امام رضا (ع) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در این نشست از برگزاری کنگره بین المللی امام رضا (ع)، برپایی کاروان های زیر سایه خورشید و تدارک ویژه برنامه های مختلف و تولید محتوا با همکاری اعتاب مقدسه و نیز فعالیت های رسانه ای به عنوان برنامه های این آستان مقدس در ایام فرخنده نام برد.

آغاز جشن‌های دهه کرامت با حضور رئیس‌جمهور

در ادامه این نشست، حجت الاسلام «مشکاتی»، نماینده آستان حضرت فاطمه معصومه (س) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: جشن های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت یک روز قبل از سالروز کریمه اهل بیت (ع) همراه با آیین خطبه خوانی با حضور تولیت اعتاب ایران و عراق و با حضور رییس جمهور آغاز می‌شود.

وی از برگزاری جشن های ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و اجتماع در اولین روز دهه کرامت در شهر مقدس قم و دیگر استان ها خبر داد و تصریح کرد: جشن محوری دیگری نیز در عصر روز ۲۰ اردیبهشت در میدان امام خمینی(ره) در جوار حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و نیز چند نقطه از کشور برگزار می شود.

تدارک ۵۰ برنامه ویژه ملی و استانی

وی همچنین به تدارک ۵۰ برنامه ویژه ملی و استانی از طرف آستان حضرت فاطمه معصومه (س) با مشارکت نهادها و دستگاه ها اشاره کرد و گفت: بنا داریم دبیرخانه دایمی ستاد ملی تکریم دختران در حرم کریمه اهل بیت (ع) راه اندازی نماییم.

در ادامه این نشست، «خانم موسوی»، نماینده حوزه بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تدارک همایش بانوان در ایام دهه کرامت با حضور ۸۰۰ نفر گفت: تجلیل از زنان تاثیرگذار و برپایی مراسم پیاده روی خواهران در قم از جمله این برنامه ها است.
نماینده وزارت ورزش و جوانان در این ستاد گفت: برگزاری همایش بانوان در سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)، تقدیر از افتخارآفرینان ورزشی، انجام رویداد ورزش پهلوانی در برخی از زورخانه ها در شب ولادت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) از برنامه های پیش بینی شده در این ایام است.

مشاوره خانواده و میز خدمت

«طاوسی»، نماینده سازمان بسیج مستضعفین در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز از برگزاری جشنواره بشری به همت حوزه بسیج خواهران در محورهای مختلف خبر داد و گفت: پویش محبت و برکت خانه به منظور روایت پدران و مادران از فرزندان شان و نیز برگزاری جشن های دهه کرامت در ۵۴۰ نقطه توسط نواحی بسیج، برپایی میزهای خدمت، مشاوره خانواده، برپایی بازارچه های خیریه، تدارک مسابقات فرهنگی و اجرای سرود و شناسایی خواهران و برادران حافظ قرآن و هنرمند و تقدیر از آنها از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در ایام دهه کرامت است.

  
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر ظاهر جالب دختر خانم پرسپوليسی؛ او چطور بلیط‌ می‌خرد؟
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید
  • ضرورت اولویت قرار دادن حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...